Cum a ajutat un preot la prinderea unui tâlhar

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Tăşnad, a fost prins de către un tânăr şi un preot după ce a furat poşeta unei femei, în oraşul Carei, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Sursa: Facebook

“Verificările efectuate au relevat că bărbatul i-ar fi smuls unei femei de 56 de ani, din Carei, care se plimba pe strada Mihai Viteazul împreună cu doi nepoţi minori, o poşetă în care se afla suma de 200 lei şi un telefon mobil şi ar fi încercat să fugă. Planul nu i-a reuşit, deoarece nişte cetăţeni, martori ai evenimentului, au dat dovadă de spirit civic şi au fugit după făptaş, reuşind să-l imobilizeze, iar apoi l-au predat unui poliţist aflat în timpul liber şi care se afla în zonă. Prejudiciul a fost astfel recuperat integral şi restituit părţii vătămate”, a transmis IPJ Satu Mare.

Infractorul a fost imobilizat până la sosirea oamenilor legii de către un polițist aflat în timpul liber, scrie Presa SM.

Tânărul care l-a prins pe tâlhar, Adam Gombos, de 28 de ani, a fost atât de impresionat de scuza infractorului, încât i-a dat dat acestuia 10 lei și voia să-l lase să plece, dar preotul Ioan Cosmin Bontea, ajuns și el la fața locului i-a zis să nu-l creadă și să-l lase polițiștilor.

Citește mai multe aiciCategories:Justitie

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: