Apple dezvăluie o nouă generaţie de ceasuri inteligente şi iPad-uri. Când va fi lansat noul iPhone

Apple transmite marţi un eveniment de la sediul său din California, iar analiştii se aşteaptă să fie dezvăluite o nouă generaţie de ceasuri inteligente Apple Watch și tablete iPad, în timp ce noile telefoane iPhone vor fi dezvăluite luna viitoare.

Photo by Armand Valendez on Pexels.com

În ultimele două trimestre, Apple a raportat venituri care au depăşit estimările analiştilor, graţie vânzărilor puternice provocate de echipamente necesare pentru munca de acasă precum tablete iPad, laptopuri şi accesorii care se conectează cu telefoanele iPhone.

În timp ce analiştii se aşteaptă ca evenimentul de lansare a următoarei generaţii de telefoane iPhone să aibă loc în octombrie, Apple a trimis săptămâna trecută o invitaţie cu titlul ‘Time Flies’ pentru un eveniment care va avea loc marţi, 15 septembrie, iar analiştii se aşteaptă să vadă viitorul Apple Watch Series 6.

Tot marţi, analiştii se aşteaptă ca Apple să dezvăluie o nouă versiune a tabletei iPad Air, care va avea un senzor 3D pentru realitate augmentată, şi o nouă versiune a tabletei iPad, care este mai ieftină şi este destinată pieţei educaţionale.

Citește știrea integrală aici



Categories:Tehnologie

Tags: , , , ,

Leave a comment