Donald Trump se contrazice singur cu privire la măsurile luate împotriva coronavirusului

Pentru prima oară de la începutul campaniei electorale în Statele Unite, preşedintele Donald Trump a participat la o întâlnire cu alegătorii indecişi, în Philadelphia.

Sursa: Facebook

Dezbaterea, organizată de postul american de televiziune ABC, l-a pus pe Trump în situația de a se dezice de lucruri pe care le-a susținut cu alte ocazii.

Confruntat cu alegătorii încă indeciși, preşedintele american a negat că ar fi subapreciat pericolul coronavirusului în primăvară, când au apărut primele cazuri în Statele Unite.

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite: Nu am minimalizat situaţia. Ba chiar… în multe feluri, chiar am amplificat măsurile pe care le-am luat. Acţiunile mele au fost foarte solide”.

Reporter: Nu aţi recunoscut chiar dumneavoastră?”

Trump: Ba da, pentru că ceea ce am făcut cu China… am pus interdicţie Europei, am pus interdicţie… Am fi pierdut alte sute de mii de oameni, dacă nu aş fi impus restricţii”.

Preşedintele american i-a spus, însă, cu totul altceva jurnalistului Bob Woodward, într-o discuţie privată, în martie.

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite: Am vrut mereu să subapreciez situaţia. Încă-mi place să o minimizez, pentru că nu vreau să provoc panică”.

Citește știrea integrală aiciCategories:International

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: