Fost ofițer, păcălit să cumpere cartele telefonice de 6.300 €. Reacția incredibilă a păgubitului: “Eu sunt băiat deştept”

Păcăleală incredibilă la Titu, în județul Dâmbovița! Un bărbat de 86 de ani s-a ales cu o pagubă uriașă, după ce a fost înșelat la telefon de un recidivist.

Photo by Silvie Lindemann on Pexels.com

Acesta l-a sunat pe pensionar și s-a dat drept director al unei societăți de telecomunicații, promițându-i două premii consistente, pentru el și soția lui.

În schimb, bătrânul i-a dat necunoscutului coduri de reîncărcare telefonică, în valoare de aproape 30.000 de lei. Abia după o lună, a înțeles că a fost tras pe sfoară și a cerut ajutorul polițiștilor.

Radu Iliescu, păgubit: “Eu nu pot să spun că am fost un fraier, eu sunt şi ofiţer!”

Radu Iliescu, fost ofiţer, este pensionar în oraşul Titu, soţ al unei foste directoare de liceu. 

Cuprins de mirajul câştigului fabulos, pensionarul şi consoarta lui s-au lăsat prinşi într-un joc, pus la cale de un individ care şi-a petrecut mulţi ani în spatele gratiilor. Au fost sunaţi la telefon şi li s-a spus că sunt fericiţii câştigători a două premii, a câte 20.000 de lei. Dar, ca să intre în posesia banilor, trebuie să îi trimită unui aşa-zis director o mulţime de coduri de reîncărcare telefonică.

Citește știrea integrală aiciCategories:Justitie

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: