Cum au răspândit nudiștii coronavirusul într-o stațiune franceză

Pentru mulți nudiști europeni, Cap d’Agde a devenit o destinație tradițională pentru vacanța de vară, dar un focar de coronavirus izbucnit aici a pus într-o lumină proastă obiceiurile și stilul de viață adoptat aici.

Photo by Pok Rie on Pexels.com

Franța a înregistrat o creștere abruptă a numărului de infecții, cu 7.000 de cazuri noi într-o singură zi. Zona sudică, unde se află și Cap d’Agde, a raportat cele mai mai cifre. În această localitate, cea mai mare stațiune de nudiști din Europa, satisfacerea plăcerilor este cuvântul de ordine, potrivit BBC NEWS.

Acum, autoritățile sanitare, care au înființat un punct de testare mobilă în afara localității, au constatat că 30% din cei 800 de turiști testați au primit rezultat pozitiv.

Promovată ca un „sat naturist”, stațiunea este o comunitate retrasă, cu câteva cluburi și saune pentru swingeri, dar și cluburi de noapte erotice. Bineînțeles, nu toți turiștii sunt swingeri. Mulți dintre ei vin pentru că este un loc pitoresc și liniștit.

Dar în Cap d’Agde „toată lumea este în contact strâns toată ziua și, desigur, umblă fără haine”, a declarat pentru BBC un cuplu de swingeri.

La sfârșitul lunii august, doi angajați ai unui hotel au fost testați pozitiv cu Covid-19.

Proprietarul hotelului a recunoscut că pe terasa de pe acoperiș a avut loc o petrecere, iar regulile de distanțare socială nu au fost respectate.

Citește știrea integrală aiciCategories:International

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: