Firea a ajuns pe centură, pentru a-și spăla imaginea

Actualul Primar al Capitalei a ajuns la propriu pe centură, în încercarea de a-și spăla imaginea înainte de alegeri și pentru a-și face un strop de campanie electorală. Gabriela Firea pretinde că a mers să inspecteze porțiunea de drum care va face parte din autostrada de sud a Capitalei și unde recent au fost lansate lucrările de execuție.

sursa: Facebook

Acțiunea a dorit să fie una ofensivă în raport cu Guvernul PNL, care anunțase începerea lucrărilor la centura Capitalei. Numai că gestul se întoarce ca un bumerang Primarului Capitalei, lovind-o chiar acolo unde o doare.

Marile șantiere ale Capitalei, amânate an de an

Deși se laudă peste tot cu marile proiecte pentru București, Primarul Capitalei nu are în momentul de față niciun proiect personal dus până la capăt.

Toate proiectele realizate până acum au început în mandatele primarilor de dinaintea Gabrielei Firea.

Mai mult, proiectele mari de infrastructură bat pasul pe loc. Finalizarea Podului Ciurel a fost promisă de Gabriela Firea la finalul lui 2017. Apoi în 2018 și în 2019. Suntem în 2020 și podul nu este gata.

La fel stau lucrurile și în cazul parcării de la Cora Pantelimon. În 2016, Gabriela Firea spunea că această parcare poate fi terminată într-un an. Numai că lucrările nu sunt gata nici astăzi, după mai bine de patru ani.

Pasajul de la Doamna Ghica este un alt exemplu al eșecului al actualei administrații a Bucureștiului. Recent, Primarul Capitalei declara că ”se lucrează la foc continuu” la acest pasaj care, potrivit Gabrielei Firea, ar trebui să fie gata în toamna acestui an. Numai că reprezentanții Asociației Pro Infrastructura au publicat imagini aeriene cu șantierul pasajului, din care se vede clar că acest proiect nu va putea fi terminat anul acesta.

Primăria Capitalei, în faliment

Nu este clar din ce bani dorește să termine marile proiecte Gabriela Firea, în condițiile în care Primăria Capitalei este, practic, în faliment. Acest lucru a fost acuzat direct de consilerii opoziției din Consiliul General, care i-au cerut Gabrielei Firea să prezinte situația bugetului Capitalei. Lucru care nu s-a întâmplat.

Toate acestea, arată că Primăria Capitalei este în pragul colapsului. Pentru că știe că promisiunile făcute de-a lungul anilor sunt imposibil de realizat, Primarul Capitalei apelează la trucuri de comunicare, prin care înearcă să abată atenția de la propriile nerealizări. Iar principala țintă este Guvernul.Categories:Politic

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: