Nicușor Dan: Majoritatea PSD votează împotriva bucureștenilor

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, consideră că votul dat de consilierii PSD din Consiliul General al Bucureștiului, la îndemnul primarului Gabriela Firea, pentru fuziunea Termoenergetica – Energetica și prelungirea Contractului cu Apa Nova arată că ei se manifestă împotriva bucureștenilor. Nicușor Dan atrage atenția, într-o postare pe Facebook, că votul pentru fuziune ascunde un viitor faliment, iar contractul cu Apa Nova a fost negociat în secret.

Sursa: Facebook

“PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica (pregătind de fapt falimentul, așa cum a fost și cu RADET), a aprobat actul adițional al contractului cu Apa Nova (negociat în secret și fără nicio consultare cu bucureștenii) și a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumusețare politică a doamnei Firea)”, a explicat candidatul partidelor de dreapta.

Pe de altă parte, Nicușor Dan le-a mulțumit consilierilor USR și PNL care s-au împotrivit ingineriilor primarului Firea și a dat asigurări bucureștenilor că, după ce va fi ales primar general al Capitalei, va întoarce, împreună cu noua majoritate de dreapta, toate deciziile aberante și va promova măsuri care țin de interesul oamenilor. 

“Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei după dezastrul Firea – PSD!”, a mai precizat Nicușor Dan.Categories:Politic

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: