Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, testat pozitiv pentru coronavirus

Jair Bolsonaro a declarat marți reporterilor din Brazilia că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, după ce a spus că a avut simptome specifice COVID-19 luni.

Photo by Marco Antonio Victorino on Pexels.com

Bolsonaro a confirmat rezultatele testului în timp ce purta o mască.

„Mă simt bine, mă simt normal. Față de ieri, sunt foarte bine. Am chiar o dispoziție potrivită pentru o plimbare, dar nu o voi face datorită recomandărilor medicale, dar sunt foarte bine”, a spus el, repetând că se simțea „foarte bine” și avea doar simptome ușoare.

Președintele brazilian a mai spus că are o radiografie și că plămânii lui „erau frumoși”. Bolsonaro le spusese deja susținătorilor că avea febră 38 și dureri, așa că a decis să facă un test COVID-19.

Bolsonaro a spus că s-a simțit obosit, dar că, în cursul nopții, temperatura lui a început să scadă și că s-a simțit din nou în formă mai bună marți.

„Viața continuă. Vom avea grijă, în special la persoanele în vârstă și la cele cu boli care sunt un factor de risc”, a adăugat el înainte de a-și reitera mantra că „efectele colaterale” ale coronavirusului nu ar trebui să fie mai grave decât boala în sine.Categories:International

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: