Marea Britanie îi permite lui Tom Cruise să ignore regulile de izolare pentru a filma “Misiune imposibilă 7”

În ciuda pandemiei COVID-19, eroul de filme de acțiune Tom Cruise urmează să se întoarcă în Marea Britanie în această vară pentru a relua filmările următorului film din seria “Misiune imposibilă”.

Photo by Oleg Magni on Pexels.com

La aproape patru luni după ce noul coronavirus a fost declarat drept pandemie globală, reglementările intense de siguranță stabilite pentru a ajuta la atenuarea răspândirii COVID-19 sunt ridicate lent în întreaga lume – inclusiv unele în Anglia, ceea ce va permite industriei de divertisment să își revină la normal.

Pe 5 iulie, guvernul Marii Britanii a confirmat oficial că unele noi scutiri de la reglementările tipice de distanțare socială vor permite nu doar evenimentelor sportive majore să înceapă din nou, dar și producția de filme și emisiuni TV, începând cu luna august, după cum a transmis BBC.

Printre sute de alți actori și membri ai echipajului de film, Cruise va fi obligat să trăiască și să lucreze într-un mediu controlat în timp ce vizitează Anglia pentru a ajuta la reducerea posibilității de a răspândi COVID-19.Categories:Filme

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: